EXCURSIONS MARINES

ELS BLAUS DE ROSES

Passeig Marítim, 1
ROSES
Telèfon: 609 328 177

https://www.elsblausderoses.com/

 blaus

 

ca Descobreix amb els Blaus de Roses els parcs Naturals de Cap de Creus i les Illes Medes, navegant des de Roses i Cadaqués a bord dels nostres moderns vaixells.

Els Blaus de Roses - Cadaqués t'ensenyaran el Parc Natural del Cap de Creus des del mar, un espai de gran bellesa situat a l'extrem nord de la Costa Brava.

sp Descubre con los Blaus de Roses los parques Naturales del Cabo de Creus y las Islas Medas, navegando des de Roses y Cadaqués a bordo de nuestros modernos barcos.

Los Blaus de Roses - Cadaqués te enseñaran el Parque Natural del Cabo de Creus des del mar, un espacio de gran belleza situado en el extremo norte de la Costa Brava.

fr Découvrez les parcs naturels de Cabo de Creus et les îles Medas avec le Blaus de Roses, en naviguant de Roses et Cadaqués à bord de nos bateaux modernes.

Le Blaus de Roses - Cadaqués vous montrera le Parc Naturel de Cabo de Creus des Mar, un bel espace situé à l'extrémité nord de la Costa Brava.

en  Discover the Natural Parks of Cabo de Creus and the Medas Islands with the Blaus de Roses, sailing from Roses and Cadaqués aboard our modern boats.

The Blaus de Roses - Cadaqués will show you the Natural Park of Cabo de Creus des del Mar, a beautiful space located at the northern end of the Costa Brava.